Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 1.9TDi

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа 1.9TDi

Един бастун ми продава Алфа 1.9TDi, 1995г., 140000km, регистрирана в БГ преди половин година, лети джанти, климатик, АБС, шибидах... сички екстри. Жесток трактор! Каква цена да му предложа и за какво да внимавам? Той иска 5400лв.
    Мерси.
    Алфа Ромео 145, 1.6 боксер `95г,

Кво имаш предвид под жесток трактор иначе цената не е лоша за дизел ма да се изкажат поклонниците му
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

"Жесток трактор" го казах в добрия смисъл. Добре тоя пича казва че е сменил ролки, ремъци щуротии, мога ли да вярвам на такова нещо и да не ги сменям ако я взема или си е риск?
      Иначе ми се вижда леееко завишена цената, за 5500 се продават 97ма JTD.

Comment

По-добре не му вярвай за тези неща и си ги смени а колкото до JTD-то 97 такова няма този мотор се слага от 98 натам и то в 156 а в 145 незнам

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
          По-добре не му вярвай за тези неща и си ги смени а колкото до JTD-то 97 такова няма този мотор се слага от 98 натам и то в 156 а в 145 незнам
          w 145/6 - след 2.1999та
          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от roussinov

"Жесток трактор" го казах в добрия смисъл. Добре тоя пича казва че е сменил ролки, ремъци щуротии, мога ли да вярвам на такова нещо и да не ги сменям ако я взема или си е риск?
            Иначе ми се вижда леееко завишена цената, за 5500 се продават 97ма JTD.
            Ами предложи му някъде около 4000 лева, ако не ти я даде потърси друга все някой ден ще се намери
            А 145/146 JTD 1997/1998 година има , но са сглобявани лично от Лука ди МонтедЗемоло специялно За паЗара в Горубляне, а само За малко са карани от баби дето мъжете им са на работа в Ватикана, не те ли светнаха на това Колега ?

Comment

Аз съм гледал 146-ца с такъв двигател, която беше също с кофти външно състояние и момчето беше готов да падне и под 5000 лв. Много зависи от състоянието. Иначе екстрите наистина са много, но километрите определено не са реални и е добре да се обърне сериозно внимание на двигателя. Под 5000 лв е твоята цена, мисля аз. Все пак колата е на 10 години

Иначе и мен един познат наскоро ме убеждаваше как съм се 'набутал' с моя дизел, защото те вървели по около 5000 лв, но той също не бе наясно с разликите в двигателите...иначе аз му простих...ауди кара момчето
              _______
              146 JTD - ex
              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Тази не е с лоша външност, единствено ме притеснява че дизела по-трудно се диагностицира, въпреки че човека е съгласен да я караме някъде да се види. Иначе не трака много, не пуши, не мирише, колко ли ще гори тоя дзвер?

Comment

Около 6/100 извън града, около 7-8/100 в града, в зависимост от маниера на каране, естествено. Абе икономични са.

Иначе това, че не пуши, е добро начало
                  _______
                  146 JTD - ex
                  Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Кво имаш предвид под жесток трактор иначе цената не е лоша за дизел ма да се изкажат поклонниците му
                    оутопик - ша ма прощаваш ...
                    уеуе каков ти е лъскав алфонсото - как ги правите тез неща? искам и аз ... четох там за ваксата ама колко чини?
                    Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                    Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Първоначално публикувано от vladu
                      оутопик - ша ма прощаваш ...
                      уеуе каков ти е лъскав алфонсото - как ги правите тез неща? искам и аз ... четох там за ваксата ама колко чини?
                      Ами лъскав просто е измит ако явидиш от близо колко е одрана

Comment

Working...
                      X